Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat


Esteu aquí: Inici Notícies EL FÒRUM CIUTADÀ PER A LA COHESIÓ SOCIAL PRESENTA LA MEMÒRIA D'ACTIVITATS DEL 2017

EL FÒRUM CIUTADÀ PER A LA COHESIÓ SOCIAL PRESENTA LA MEMÒRIA D'ACTIVITATS DEL 2017

El tinent d’alcalde Joan Gómez s’ha reunit amb el FOCCS i ha rebut el document, així com també la proposta per a les activitats que el fòrum vol fer l’any que ve

El tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, s’ha reunit aquest dijous amb els membres del Fòrum Ciutadà per a la Cohesió Social (FOCCS), format per els diferents col·lectius migrants de la ciutat. La reunió ha servit per entrega de la memòria d’activitats del 2017 i de les que es volen fer de cara a l’any que ve. La presidenta, Cesia Ricalde (Associació Llajtaymanta de Bolivia), i el vicepresident, Ibrahima Bao (Associació Senegalesos), han estat els responsables de traslladar i explicar la memòria al tinent d’alcalde, que han acompanyat amb imatges de les activitats. A més, s’ha fet la presentació dels membres que actualment formen part de la junta.

El Fòrum Ciutadà per la Cohesió Social, que agrupa més de 40 col·lectius migrants de la ciutat, treballa per potenciar el coneixement de les diferents cultures d’arreu i fomenta la participació dels mateixos per millorar la convivència i la cohesió social. D’altra banda, es tracta d’un espai de reunió entre aquests col·lectius on es dóna a conèixer la tasca que desenvolupen i esdevé un espai de reflexió per a la detecció de diferents problemàtiques i per crear les dinàmiques per a la solució conjunta.

La trobada, que s’ha fet al Centre Cívic del Centre Històric, ha acabat amb un tastet de plats típics de cada país de les associacions migrants que integren el FOCCS.


Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació


Àrea de Participació Ciutadana
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 453


Àrea de Drets Civils i Cooperació Internacional
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 457

Horari d'atenció a la ciutadania
de 10:00 a 14:00 hores
de dilluns a divendres.

Inici · Avís legal · Mapa Web

© Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació de l'Ajuntament de Lleida.