Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat


Esteu aquí: Inici Notícies MOSTRA MÚSIQUES RELIGIOSES I ESPIRITUALS DE LLEIDA

MOSTRA MÚSIQUES RELIGIOSES I ESPIRITUALS DE LLEIDA

La Llotja acull la primera Mostra de Músiques Religioses i Espirituals de Lleida. Una iniciativa de l'Assemblea de les Religions i de l’Ajuntament de Lleida, que pretén promoure la convivència i la diversitat. El tinent d’alcalde Joan Gómez ha assistit al festival, que ha aplegat a 13 formacions musicals de diferents confessions.

El Teatre de la Llotja de Lleida ha acollit aquesta tarda la primera Mostra de Músiques Religioses i Espirituals de Lleida, una trobada impulsada per l’Assemblea Municipal de les Religions i la Paeria amb l’objectiu de donar a conèixer la cultura de les diferents comunitats que viuen a la ciutat i promoure la convivència i la diversitat.

El tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, ha assistit al festival, que ha aplegat a 13 formacions musicals, i ha explicat que s’ha pensat que la música pot ser una bona eina per promoure la germanor entre diferents confessions religioses, “perquè el seu és un llenguatge universal que va molt més enllà de qualsevol frontera geogràfica, política o religiosa, que ens permet comunicar-nos i entendre’ns, que uneix i que és compartit per totes les cultures”.

En la Mostra han participat tres grups cristians catòlics (Petit Cor de la Catedral de Lleida, Coral Estel del Cercle de Belles Arts i la Coral de la comunitat catòlica romanesa); tres cristians evangèlics (Església Evangèlica Baptista-Clau de Gospel, Església Evangèlica Bíblia Oberta i Església Evangèlica Ebenezer); una coral cristiana ortodoxa (Coral de l’església ortodoxa Sant Joan Baptista); la Coral de l’església de Jesucrist dels Sants dels Últims Dies; la comunitat Islàmica Alouma; la comunitat Bahai; la comunitat jueva; la comunitat Sikh Uchadar Babe Nanakda; i Som Gospel Lleida.


Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació


Àrea de Participació Ciutadana
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 453


Àrea de Drets Civils i Cooperació Internacional
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 457

Horari d'atenció a la ciutadania
de 10:00 a 14:00 hores
de dilluns a divendres.

Inici · Avís legal · Mapa Web

© Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació de l'Ajuntament de Lleida.