Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat


Esteu aquí: Inici Notícies 8e TALLER SECTORIAL DEL PROCÉS PARTICIPATIU PER A LA REVISIÓ DEL REGLAMENT DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA.

8e TALLER SECTORIAL DEL PROCÉS PARTICIPATIU PER A LA REVISIÓ DEL REGLAMENT DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA.

Inclòs dintre de la programació de reunions participatives del Procés per a la Revisió del Reglament de Participació Ciutadana, el 8e taller sectorial ha convocat a les Associacions de Veïns i Cases Regionals.

En el decurs de les tres sessions de treball que s’han realitzat fins ara, les Associacions de Veïns i Cases Regionals han tingut l’oportunitat d’expressar-se quant a la seva visió de com hauria de ser la participació a la ciutat i, en concret han pogut opinar sobre quins aspectes de l’actual Reglament de Participació Ciutadana caldria revisar o actualitzar.

Les aportacions realitzades per les persones participants en aquest taller (juntament amb les dels altres 7 tallers i les dels plenaris dels 14 Consells de Zona o Barri que es realitzaran durant els propers mesos) seran recollides en la memòria del procés participatiu i, seran tingudes en compte en el moment de treballar la redacció del nou reglament que haurà d’obtenir, prèvia exposició pública, l’aprovació del plenari de la Paeria.

En total, el procés participatiu convocarà fins a finals de 2016 prop de 900 associacions i col·lectius formals i no-formals, perquè tinguin l’oportunitat de dir la seva sobre com ha de ser la participació ciutadana a la ciutat de Lleida, tant de manera presencial (Tallers i Consells de Zona), com de forma telemàtica mitjançant el web: www.lleidaparticipa.cat


Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació


Àrea de Participació Ciutadana
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 453


Àrea de Drets Civils i Cooperació Internacional
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 457

Horari d'atenció a la ciutadania
de 10:00 a 14:00 hores
de dilluns a divendres.

Inici · Avís legal · Mapa Web

© Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació de l'Ajuntament de Lleida.