Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat


Esteu aquí: Inici Notícies PRESENTACIÓ DE CINEMÓN

PRESENTACIÓ DE CINEMÓN

El tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, acompanyat de Víctor Montañés, membre de l’ONG Casal d’Amistat amb Cuba, han presentat aquest matí l’onzena edició del Cinemón 2016, que enguany se centrarà en Cuba. Actuacions musicals, curtmetratges, documentals i pel•lícules es projectaran les nits del 15 i 16 de juliol a la zona per a vianants de l’avinguda Doctor Fleming.

Gómez ha explicat que aquest any, Cinemón té l’objectiu de donar a conèixer la situació que s’està vivint a Cuba i, a través d’aquest cicle de cinema solidari es mostraran diferents situacions que atansaran l’espectador a diferents seqüències culturals i socials d’aquest país.

Cada any es treballa en un objectiu diferent, relacionat amb els drets humans, les relacions nord-sud o la lluita contra el racisme i la xenofòbia, sempre mantenint el caire solidari del cicle de cinema i sempre amb un conjunt d’entitats diferents, especialistes en la temàtica. Cinemón pretén oferir en aquesta ocasió un recorregut vivencial, geogràfic i cultural a través de les condicions de vida de les persones cubanes.

Divendres i dissabte, de 18.30 a 20.30 hores, hi haurà jocs infantils de mà de l’ONG SED. El cicle de cinema solidari donarà el tret de sortida divendres a partir de les 21.30 amb la projecció d’un fragment del curtmetratge “Cubanos entre la vida y el ébola”; a les 21.45 h es projectarà el curtmetratge “El Yuma” i a les 22.00 es podrà veure la pel·lícula “Lista de espera”. Dissabte a les 20.00 hores hi haurà una exhibició de dansa cubana càrrec de l’escola de dansa Zensalsa. A les 21.30 es projectarà el curtmetratge “Experiència al camp de refugiats d’Idomeni – 2016” i a les 21.45 hores es farà la projecció de la pel·lícula “Conducta”.Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació


Àrea de Participació Ciutadana
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 453


Àrea de Drets Civils i Cooperació Internacional
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 457

Horari d'atenció a la ciutadania
de 10:00 a 14:00 hores
de dilluns a divendres.

Inici · Avís legal · Mapa Web

© Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació de l'Ajuntament de Lleida.