Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat


Esteu aquí: Inici Acció comunitària Cooperació Projectes de Sensibilització Directa Colòmbia en Viu

Colòmbia en Viu

El Colòmbia en Viu, és un cicle d’activitat plenament consolidat i que ha esdevingut una referència a la nostra ciutat en la temàtica de la defensa dels Drets Humans Colòmbia, per aquest motiu considerem que aquest és el marc idoni perquè les entitats que treballen en aquesta direcció puguin donar a conèixer la feina realitzada a la ciutadania lleidatana.

Les entitats Lleidatanes que treballen a Colòmbia en temes de cooperació i solidaritat s’uneixen per organitzar anualment el cicle COLÒMBIA EN VIU.

Treballem conjuntament per tal de vetllar per la transformació del conflicte colombià, promovent la sensibilització de la ciutadania de Lleida entorn la protecció dels Drets humans i donant a conèixer les diferents activitats i projectes de cooperació al desenvolupament que es duen a terme des de la ciutat de Lleida.

Colòmbia en Viu es transforma en jornades de reflexió, generalment sobre el 20 de juny (dia mundial del refugiat) , on es podrà gaudir de taules rodones, actuacions musicals, tastets gastronòmics, cinefòrums... al Cafè Teatre de l’Escorxador de Lleida.

El seu objectiu és sensibilitzar la ciutadania de Lleida sobre la problemàtica del refugi i el desplaçament forçat a Colòmbia i la necessitat de vetllar per la protecció dels Drets Humans per evitar aquestes situacions en el futur, alhora que es presenta el treball realitzat per les diferents entitats.

“El Colòmbia en viu” està organitzat per les diferents entitats i institucions de la ciutat de Lleida que treballen per la transformació del conflicte colombià, promovent la sensibilització de la ciutadania entorn la protecció dels Drets humans i donant a conèixer les diferents activitats i projectes de cooperació al desenvolupament que es duen a terme des de la ciutat de Lleida.


Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació


Àrea de Participació Ciutadana
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 453


Àrea de Drets Civils i Cooperació Internacional
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 457

Horari d'atenció a la ciutadania
de 10:00 a 14:00 hores
de dilluns a divendres.

Inici · Avís legal · Mapa Web

© Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació de l'Ajuntament de Lleida.